`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• m-am uitat , dar am torx-uri in forma de L si ma dureau degete cand apasam m-am si zgariat ...

merg puse ledurile pentru la picioare asa cum ai zis tu ,fara rezistenta le las toata noaptea ca sa vad daca se ard pana maine dimineata
    Last edited by user2000; 5 November 2011, 21:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• mi-am pus azi lumina la picioare si cam asa a iesit , poza cu intrerupatorul si poza proaspete de acuma 10 minute , o pedela a ramas fara cauciuc si presurile le schimb cat de repede pot , scuzati mizeria dar maine e ziua de facut curatenie in masina
      Attached Files

Comment

• butonul e aproximativ la fel cu al meu, l.ai pus in locul unde il am si eu?
        sigpic

Comment

• l-am pus undeva in zona asta , ca sa nu se vada maine ii fac poza ca am uitat sa-i fac acuma... U si B de la logan club imi acopera sageata :| dar te-ai prins tu
          Attached Files

Comment

• lumina in jurul cheii de contact nu s-a gandit nimeni sa puna?
            ia mai gandestete si poate pui si din asta

Comment

• da, m.am prins, e bine asezat si acolo

Originally posted by romeo-alex View Post
              lumina in jurul cheii de contact nu s-a gandit nimeni sa puna?
              ia mai gandestete si poate pui si din asta
              mi.a trecut si mie prin minte asa ceva, din ce mi.am dat eu seama trebuie un cerc de plastic prin care sa treaca lumina, un fel de angel, asa m.am gandit eu, daca aveti alta idee spuneti.o!
              ps: lumina de la contact neeaparat sa fie legata la plafoniera, pozitia mediana!
              Last edited by nicu_rcn; 12 November 2011, 21:10. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

• am o bucata de pexiglas si poate o fac pe strung dupa inelul care mascheaza contactul si ii montez vreo 2 leduri si o montez in locul asteia negre de pe masina
                normal ca legata la plafoniera

Comment

• cam asa adica numai ca la cheie
                  Attached Files

Comment

• exact asa

Comment

• Salut, pune lumini si in portiere sa lumineze jos cand le deschizi
                      Tinc fest !!

Comment

• mai vedem...acuma nu mai am timp nici sa intru pe messenger :|

Comment

• acuma trebuie sa schimb amortizoarele ... spuneti-mi si mie din care sa imi iau , daca stiti de unde din barlad sau vaslui e si mai bine , ma gandesc intre blistern si monroe , ce imi recomandati ? tind sa imi iau monroe pentru ca :
                          - nu sunt facute in romania
                          - sunt mai ieftine
                          - mi le-a recomandat mai multa lume
                          ce impresii aveti cu ele ? (stiu ca este topic separat dar nu am gasit ce-mi trebuie acolo)
                          am uitat sa precizez , trebuiesc schimbate toate 4 si flansele

Comment

• si eu trebuie sa le schimb pe cele pe fata, m.am gandit sa iau monroe!
                            sigpic

Comment

• Salut,

N-am apucat sa citesc tot treadul despre masina ta dar imi place ca tot timpul i-ai manufacturat cate ceva dragut.
                              Daca reusesti sa faci ceva finut cu iluminarea butucului de cheie sunt primul tau client!!!

Sper sa o vad si live cand o sa ajung acasa de sarbatori! Unde aveti locul de intalneala?

Cat despre amortizoare eu as opta pentru un kit de suspensie Eibach(arcuri Eibach+ amortizoare Bilstein B8) daca tot trebuie sa umblati la suspensii. Din ce-am vazut pe net e undeva la 1.400RON cu TVA dar se poate achizitiona si separat pe componente.

Spor la treaba!
                              :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• multumesc pentru aprecieri , doar ca nu vreau suspensii sport datorita drumurilor patriei si datorita pretului ridicat , macar daca ar avea durata de exploatare mai mare fata de cele stock , cat despre intalniri nu stiu nimic vorbeste cu romeo si eu vreau sa vin la una pentru ca de cad zic ca ma duc si nu am mai fost :| zice lumea ca sunt neserios

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google